неделя, 5 юни 2011 г.

Златната Клетка - Епизод 2

Златната клетка - Втори епизод (Какво се случи + Видео)

Али и Гюнеш пътуват към дома и тя му разказва какво се е случило и как е доказала че е невинен. Че по тялото на жена му е имало чужда кръв а не тази на Али.В следващото действие на златната клетка Али е вече в къщи и установява, че е отслабнал, а Гюнеш го успокоява, че добре ще се грижи за него.

Али пита дали в папаката от болницата е имало нещо свързано с убиеца, а тя отклонява темата.Нисан иска прошка на Орхан затова че вече не е щастлив с нея. Казва, че ако наистина се обичаха всичко щеше да е различно. Сещат се за времето, когато са се женили, затова, че са оженени по сметка, но от всички варианти и двамата са били щастливи от това че се женят.Али се запознава с една жена в магазина. Тя го кани да излезят някой ден.

Гюнеш съобщава на брат си че бебето не е загинало при раждането. Някой е взел детето.Али отива в болницата и заплашва доктора който е подменил експертизата. Той му казва какво се е случило и веднага се обажда да съобщи на Орхан че е казал истината на Али.Али се чуди как да постъпи. Гюнеш го съветва да заведе дело и да докаже че той е баща на Мурат като направи ДНК тест.Орхан иска да прати Мурат да замине да учи надалеч в Париж и да гоотдалечи от Али, защото го е страх от последствията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар