неделя, 5 юни 2011 г.

Златната Клетка - Епизод 3

Златната клетка - Трети епизод (Какво се случи + Видео)

Али съобщава на Гюнеш, че снощи е бил в работилницата и че е видял сина си. Тя много се радва за племенника си. Казва и че се казва Мурат и че много прилича на майка си.Орхан говори с доктора. Той се оправдава, че е бил страхливец, защото е дошъл при него убиец и се е уплашил. Орхан пита какво иска той-пари или?!? Той смята че ще получи каквото иска на всяка цена.Орхан и Али се срещат лично. Представя му се като бащата на Мурат и му казва че ще си плати. Орхан го моли да се успокои и му обяснява какво се е случило преди 10 години. Казва му че Мурат не е негов син, бебето което взели преди 10 години е починало.

Детето е било недоносено и не са успели да го спасят. След това се е родил Мурат-техния син.Али се отчайва от думите на Орхан, но въпреки всичко смята че Мурат страшно много прилича на Елиф-починалата му жена и започва да се съмнява, че Орхан лъжеБащата на Орхан го пита защо унижава Нисан пред чужди хора .Той му съобщава че иска да изпрати Мурат в Париж и той не е съгласен.Орхан се консултира с адвокат за делата на Али и конкретно за случая заради който е лежал в затвора.

Орхан не успява да излъже Али затова че синът му е жив. Казва му че го обича като свой син вече 10 години и не може да му го отнеме.Заради името и знатния род Орхан не е казал на семейството че не могат да имат деца затова са взели детето незаконно.Гюнеш иска да вземат детето, но Али не смята че Мурат ще е щастлив ако го отдели от семейството което го е гледало 10 години. А дали ще промени мнението си в следващия епизод на златната клетка?

Няма коментари:

Публикуване на коментар