неделя, 5 юни 2011 г.

Златната Клетка - Епизод 4

Златната клетка - Четвърти епизод (Какво се случи + Видео)

Орхан намира къде живее Али и отива да поговори с него. Гюнеш е много разстроена, че вижда Орхан. Предлага му, че що и двамата обичат Мурат нямат право да преобръщат живота му затова му предлага дом, пари, виза за всяка страна, но да стои далеч от Мурат. Али също не иска да обърква живота му , но не иска да приеме предложението му. Затова се договарят Али да стане шофьор на Мурат и така да е по близо до детето.Гюнеш не е съгласна и ска Али да вземе сина си.Орхан представя Али на семейството и на Нисан.Прибира се братът на Орхан – Мехмет от Европа, където е учил.

Всички много се радват само не и баща им защото той пак е създал смут.Нисан и Мехмет имат прекрасни отношения. Мехмет подарява на Мурат Плейстейшън. Детето е мног щастливо.Али отива да вземе Мурат за да го откара на училище и те много си допадат.Орхан допуска прекалено близо Али но така смята че щеможе да го контролира.Гюнеш отива да види племенника си и е очарована от него и от това колко прилича на Елиф-снаха й.Орхан предлага на Мехмет да поеме част от бизнеса на семейството, но той категорично отказва.


Златната Клетка - Епизод 3

Златната клетка - Трети епизод (Какво се случи + Видео)

Али съобщава на Гюнеш, че снощи е бил в работилницата и че е видял сина си. Тя много се радва за племенника си. Казва и че се казва Мурат и че много прилича на майка си.Орхан говори с доктора. Той се оправдава, че е бил страхливец, защото е дошъл при него убиец и се е уплашил. Орхан пита какво иска той-пари или?!? Той смята че ще получи каквото иска на всяка цена.Орхан и Али се срещат лично. Представя му се като бащата на Мурат и му казва че ще си плати. Орхан го моли да се успокои и му обяснява какво се е случило преди 10 години. Казва му че Мурат не е негов син, бебето което взели преди 10 години е починало.

Детето е било недоносено и не са успели да го спасят. След това се е родил Мурат-техния син.Али се отчайва от думите на Орхан, но въпреки всичко смята че Мурат страшно много прилича на Елиф-починалата му жена и започва да се съмнява, че Орхан лъжеБащата на Орхан го пита защо унижава Нисан пред чужди хора .Той му съобщава че иска да изпрати Мурат в Париж и той не е съгласен.Орхан се консултира с адвокат за делата на Али и конкретно за случая заради който е лежал в затвора.

Орхан не успява да излъже Али затова че синът му е жив. Казва му че го обича като свой син вече 10 години и не може да му го отнеме.Заради името и знатния род Орхан не е казал на семейството че не могат да имат деца затова са взели детето незаконно.Гюнеш иска да вземат детето, но Али не смята че Мурат ще е щастлив ако го отдели от семейството което го е гледало 10 години. А дали ще промени мнението си в следващия епизод на златната клетка?

Златната Клетка - Епизод 2

Златната клетка - Втори епизод (Какво се случи + Видео)

Али и Гюнеш пътуват към дома и тя му разказва какво се е случило и как е доказала че е невинен. Че по тялото на жена му е имало чужда кръв а не тази на Али.В следващото действие на златната клетка Али е вече в къщи и установява, че е отслабнал, а Гюнеш го успокоява, че добре ще се грижи за него.

Али пита дали в папаката от болницата е имало нещо свързано с убиеца, а тя отклонява темата.Нисан иска прошка на Орхан затова че вече не е щастлив с нея. Казва, че ако наистина се обичаха всичко щеше да е различно. Сещат се за времето, когато са се женили, затова, че са оженени по сметка, но от всички варианти и двамата са били щастливи от това че се женят.Али се запознава с една жена в магазина. Тя го кани да излезят някой ден.

Гюнеш съобщава на брат си че бебето не е загинало при раждането. Някой е взел детето.Али отива в болницата и заплашва доктора който е подменил експертизата. Той му казва какво се е случило и веднага се обажда да съобщи на Орхан че е казал истината на Али.Али се чуди как да постъпи. Гюнеш го съветва да заведе дело и да докаже че той е баща на Мурат като направи ДНК тест.Орхан иска да прати Мурат да замине да учи надалеч в Париж и да гоотдалечи от Али, защото го е страх от последствията.